Українська версія сайту

Команда НАВС – призер Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства

02-05-2018

Нещодавно на базі юридичного факультету Запорізького національного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства, де брала участь і команда Національної академії внутрішніх справ у складі здобувачів вищої освіти академії лейтенантів поліції Андрія Синоверського і Віталія Гвоздюка, а також рядового поліції Катерини Шакотько.

За перемогу в Олімпіаді змагалося 140 осіб із 49 закладів вищої освіти з усієї України. Вони пройшли два тури – командний та індивідуальний, сумарно давши відповіді на 300 тестових запитань, що стосувалися 18 навчальних дисциплін. Роботи учасників перевіряли знані науковці та юристи.

На першому етапі Олміпіади наша команда продемонструвала ґрунтовні теоретичні знання та увійшла до трійки найкращих команд, що дозволило їм вийти до фіналу конкурсу змагань та поборотись за першість в індивідуальному заліку.

 

Команда НАВС – призер Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства

 

В індивідуальному заліку право представляти команду академії отримав здобувач ступеня вищої освіти магістра навчально-наукового інституту № 1, лейтенант поліції Віталій Гвоздюк, який гідно виступив і завоював диплом ІІІ ступеня ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Правознавство» у 2017/2018 навчальному році.

 

Команда НАВС – призер Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства

 

Представники академії отримали позитивні емоції від участі у змаганнях і спілкування зі студентами та курсантами інших вишів, а теплий прийом студентської ради Запорізького національного університету надовго запам’ятається в їхніх серцях.

Слід зазначити, що це була їх перша участь у змаганнях такого рівня, хоча до цього вони вже були активними учасниками науково-практичних конференцій, круглих столів і семінарів.

 

Команда НАВС – призер Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства

 

Команда академії висловлює щиру подяку ректору академії Володимиру Чернєю за підтримку і допомогу, а також науково-педагогічним працівникам кафедр, які приклали максимальних зусиль для підготовки команди, не шкодували свого вільного часу та своїми знаннями забезпечили належну підготовку команди академії для участі в Олімпіаді.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X