Українська версія сайту

Вітаємо призерку міжнародного студентського саміту!

02-05-2018

25-26 квітня в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся ІV Міжнародний студентський саміт «Перспективи збереження і розвитку демократичних тенденцій функціонування держави в умовах загострення глобалізаційних викликів». Перемогу виборювали представники 17 команд із провідних закладів вищої освіти Києва, Львова, Харкова та інших міст України.

 

Вітаємо призерку міжнародного студентського саміту!

 

Обговорювалися досить актуальні питання як для сфери юриспруденції, так і для перспектив розвитку України в цілому: конституційно-правова модель «Smart-city», особливості забезпечення національної безпеки держави в умовах гібридної війни, інноваційні технології 3D-сканування у криміналістичній діяльності підрозділів поліції тощо.

Не оминули учасники саміту й розгляду політико-правових проблем в Україні, в чому яскраво проявила себе одна з кращих здобувачів вищої освіти Національної академії внутрішніх справ – курсант 305-ї групи ННІ № 1 Мурзо Євгенія. У важкій та напруженій боротьбі серед сорока учасників саміту із 15-ти міст України її проект, присвячений актуальній проблемі місця та ролі молоді в українській політиці, зайняв призове третє місце. Євгенія змістовно відповіла на всі запитання своїх колег та переконливо вела наукову дискусію щодо піднятих у її роботі проблем.

 

Вітаємо призерку міжнародного студентського саміту!

 

На завершення свого виступу курсантка нашої академії подякувала приймаючій стороні, і, зокрема зазначила, що такі наукові заходи є гарною нагодою молоді перейняти практичний знання у досвідчених професіоналів, поспілкуватися з політиками, науковцями, представниками органів державної влади та місцевого самоврядування, побувати на майстер-класах провідних фахівців.

Науковий керівник Євгенії, доцент кафедри філософії права та юридичної логіки Олександр Носенко зазначив щодо успіхів своєї вихованки: «Євгенія з першого курсу позиціонувала себе як творча, ерудована та неординарна особистість. Серед численних її наукових звершень це є одне з найбільш значимих на цей момент та має слугувати стимулом для більш подальших наукових здобутків. Вітаємо Євгенію Мурзо з перемогою в інтелектуальному змаганні!».

 

Вітаємо призерку міжнародного студентського саміту!

 

На завершення потрібно констатувати, що молоді науковці академії ще раз підтвердили високий професійний рівень і наявний потужний науково-педагогічний потенціал Національної академії внутрішніх справ як одного із провідних закладів вищої освіти України!

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X