Українська версія сайту

Наука і молодь: перспективи розвитку сучасної української науки

14-05-2018

Під такою назвою 11 травня в ННІ № 1 відбувся  міжвузівський круглий стіл, присвячений Дню науки в Україні за участю наукових, науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти академії та інших закладів вищої освіти.

Розпочав засідання круглого столу заступник начальника відділу організації науково-дослідної роботи академії – завідувач відділення організації науково-дослідної роботи перемінного складу Олександр Калиновський, який звернув увагу на необхідності поглиблення здобутих знань шляхом заняття науковою діяльністю.

Під час заходу виступили здобувачі вищої освіти інституту, курсанти факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України та юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які наголосили на важливості мотивації наукової діяльності серед молоді та вплив науки на формування професійних якостей юриста.

Зацікавив учасників заходу виступ голови наукового товариства факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції УДФСУ Юлії Голуб, яка виділила основні складові елементи отримання успіху в науковій діяльності, що викликало активне обговорення серед здобувачів.

         

Наука дозволяє більш глибше осягнути процеси, що відбуваються у суспільстві та в державі, розширити свій кругозір, зрозуміти, чим ти хочеш займатися у майбутньому, тому підсумком роботи круглого столу стало обговорення  учасниками заходу спільних наукових проектів.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X