Українська версія сайту

Недільний відпочинок здобувачів ступеню вищої освіти ННІ № 1

22-04-2018

Київський камерний театр-студія «Дивний замок» — світ фентазі та казки. У невеликих глядацьких залах театру грали П.Миронов і Я.Завгородний. Нині тут своє становлення в якості акторів проходить талановита молодь інституту театру та кіно. Також при театрі діє театр-студія акторської майстерності для дітей, тому він цікавий не лише дорослим, а і зовсім маленьким глядачам.

22 квітня здобувачі ступеню вищої освіти 3-го курсу ННІ № 1 із задоволенням переглянули комедійну виставу «Ліфт» художнього керівника-директора – Іванченко А.І.

 

Недільний відпочинок  здобувачів ступеню вищої освіти ННІ № 1

 

Вистава про звичайних мешканців будинку та про незвичайний ліфт, що став для них не просто коробкою з металу для підйому пасажирів, а й місцем знайомства і зустрічей, сварок і навіть медитації. А якщо раптом він не працює – це ціла трагедія! Життя багатоповерхівки майже завмирає, бо вже ніхто нікуди не їде і не йде.

Актори хотіли донести глядачам одне, життя таке коротке і потрібно радіти кожній хвилині та простим речам, які нас оточують щодня.

Фантастичний недільний вечір у Київському театрі-студії «Дивний замок», залишив бурхливі емоції. Духовне та естетичне виховання – є головною цінністю для молоді.

ННІ № 1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X