Українська версія сайту

Організовано інструктаж перед проходженням стажування в органах досудового розслідування Національної поліції України

20-12-2021

Днями кафедра кримінального процесу спільно з навчально-науковим інститутом № 1 та навчально-методичним відділом Національної академії внутрішніх справ провели інструктаж перед проходженням стажування здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра 4-го курсу навчально-наукового інституту № 1 НАВС з підготовки кадрів для органів досудового розслідування за спеціальністю 081 «Право».

Організовано інструктаж перед проходженням стажування в органах досудового розслідування Національної поліції України

Завідувач кафедри кримінального процесу полковник поліції Марк Макаров ознайомив з метою, завданнями, організацією проведення та керівниками стажування, а також окреслив проблемні аспекти, які поставали під час проходження стажувань минулих років, наголосив на неухильному дотриманні службової дисципліни та законності, статутних вимог, заходів безпеки та протиепідемічних заходів, транспортної дисципліни, правил внутрішнього розпорядку в підрозділах, норм охорони праці, належного зберігання службових посвідчень.

Доцент кафедри кримінального процесу полковник поліції Сергій Заїка довів до відома основні нормативно-правові, відомчі та міжвідомчі нормативно-правові акти, необхідні для використання під час проходження стажування, акцентував на належному виконанні завдань, передбачених індивідуальними планами, якісній підготовці й оформленні звітних документів за результатами стажування.

Організовано інструктаж перед проходженням стажування в органах досудового розслідування Національної поліції України

Провідний фахівець навчально-методичного відділу майор поліції Алла Чугуєва повідомила, що загальні підсумки захисту результатів стажування буде визначено з огляду на попереднє вивчення звітних матеріалів, висновків керівників Національної поліції України, у яких здобувач вищої освіти проходив стажування, доповідей і відповідей на поставлені запитання, а також проходження поліцейського квесту на навчально-тренувальному комплексі (с. Віта-Поштова) НАВС. Окрім цього, зазначила, що результати захисту стажування, які оцінюються за 100-бальною шкалою ECTS, буде відображено в атестаціях здобувачів вищої освіти та зафіксовано в особових і навчальних справах випускників НАВС.

Кафедра кримінального процесу, навчально-науковий інститут № 1, навчально-методичний відділ НАВС

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X