Українська версія сайту

Підсумки роботи наукового гуртка оперативно-розшукової діяльності інституту

20-06-2017

19 червня відбулось чергове та підсумкове урочисте засідання наукового гуртка з оперативно-розшукової діяльності кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування інституту. До складу якого у поточному навчальному році входило 40 курсантів.

Приємно відмітити, що науково-педагогічними працівниками кафедри за участю гуртківців проведено ряд круглих столів, зокрема, «Оперативно-розшукові заходи та негласні слідчі (розшукові) дії у протидії злочинам» (2 грудня 2016 року), «Спеціальна техніка в органах поліції: проблематика її правового регулювання та використання отриманих матеріалів як доказ у кримінальному судочинстві» (26 квітня 2017 року), «Взаємодія оперативних підрозділів Національної поліції з іншими суб’єктами протидії злочинам» (червень 2017 року).

Крім того, члени кафедрального наукового гуртка приймали активну участь у зовнішніх наукових заходах, зокрема Міжвузівській курсантсько-студентській науково-теоретичній конференції на тему: «Актуальні питання законодавства щодо забезпечення діяльності Національної поліції України: шляхи вирішення» (29 листопада 2016 року), підсумковій науково-теоретичній конференції наукового товариства здобувачів вищої освіти навчально-наукового інституту № 1 НАВС (13 квітня 2017 року), підсумковій науково-теоретичній конференції слухачів, курсантів, студентів та молодих учених, присвячена Дню науки «Юридична освіти та наука в контексті реалізації державної правової політики» (19 травня 2017 року). Загалом опубліковано 25 тез доповідей у збірниках наукових праць. Також під час засідання обговорено та затверджено план роботи кафедрального наукового гуртка на наступний навчальний рік.

З метою заохочення найкращих учасників за активну участь в роботі гуртка та наукові досягнення, директор інституту Євгеній Бондаренко, завідувач кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування Михайло Марков з керівником кафедрального наукового гуртка Олегом Ємцем урочисто вручили курсантам інституту Ірині Мельник, Юлії Совтан, Марії Мазуренко, Богдану Заводію, Марині Резниченко грамоти та подякували за плідну  роботу. 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X