Українська версія сайту

Профорієнтаційна робота особового складу інституту

21-04-2017

Науково-педагогічні працівники кафедри досудового розслідування інституту спільно із членами юридичної клініки «Захист» активно проводять профорієнтаційні заходи  з учнями м. Києва та регіонів України.

Так, курсанти Анна Лещинська, Ірина Павліченко разом з доцентом кафедри досудового розслідування Ганною Степаною та старшим викладачем Анатолієм Симчуком провели профорієнтаційну бесіду з учнями 10-х класів гімназії «Міленіум» №318 м. Києва.

Також під час відрядження до територіальних підрозділів академії доцент кафедри досудового розслідування Ксенієя Плєва зустрілася з учнями 11-х класів Тернопільської загальноосвітньої школи.

Під час зустрічей випускникам було роз’яснено правила вступу до Національної академії внутрішніх справ, а також особливості підготовки майбутніх курсантів за основними напрями підготовки. Також висвітлювались питання щодо специфіки проходження служби в лавах Національної поліції.

Старшокласники охоче брали учать в обговоренні актуальної теми сьогодення та отримували обґрунтовані відповіді на поставлені запитання.

Керівництво навчальних закладів щиро дякувало особовому складу інституту за ознайомлення їх вихованців з умовами вступу та навчання в Національній академії внутрішніх справ.

                                                                    Кафедра досудового розслідування
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X