Українська версія сайту

Участь здобувачів вищої освіти ННІ № 1 у проведенні Олімпійського дня в місті Києві

02-06-2018

2 червня відбувся у місті Києві Олімпійський день. Серед близько семи тисяч учасників та глядачів, які зібралось на території столичної Оболонської набережної, були і здобувачі вищої освіти ННІ № 1, котрі надавали допомогу в організації свята в якості волонтерів.

Для гостей Олімпійського дня була підготовлена велика кількість конкурсів, спортивних змагань, а також безліч призів та заохочувальних подарунків. Почесні гості разом зі спортсменами склали олімпійські кільця на сцені, що символізувало початок свята.

Кожний бажаючий мав змогу спробувати себе в традиційному забігу дистанцією 600 метрів разом з чемпіонами та призерами Олімпійських ігор.

Приємною несподіваністю стали інтерактивні майстер-класи від наших українських спортсменів з боксу, спортивної гімнастики, греко-римської боротьби, фехтування та сучасного п’ятиборства.

Олімпійський день, присвячений створенню Міжнародного олімпійського комітету, проводиться щорічно майже в 200 країнах світу. Після старту в Києві до заходу долучились всі регіони України.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X