Українська версія сайту

Удосконалення професійної підготовки здобувачів

16-05-2018

З метою підвищення якості освітнього процесу та зміцнення практичної складової навчання здобувачів вищої освіти 16 травня в ННІ №1 відбувся науково-практичний семінар «Особливості взаємодії підрозділів Національної поліції України» за участю науково-педагогічних працівників, курсантів та працівників Національної поліції України.

 

Удосконалення професійної підготовки здобувачів

 

Цікавими були виступи заступника начальника Управління протидії злочинності у сфері обігу протиправного контенту та комунікацій Заура Урусова та головного інспектора Департаменту кіберполіції Національної поліції України Владислава Роїка, які наголосили на важливості та необхідності здобуття теоретичних знать, що в подальшому стануть основою для успішної практичної діяльності. Розповіли про оперативний пошук ознак та протидію злочинам, що вчиняються в сфері інтелектуальної власності.

Відповідаючи на питання курсантів, гості наголосили, що ефективна протидія злочинності можлива лише за умови взаємодії всіх підрозділів Національної поліції України, які задіяні в розкритті та розслідуванні злочинів не тільки загально-кримінальної та економічної спрямованості, але й інтелектуальної злочинності.

 

Удосконалення професійної підготовки здобувачів

 

Під час заходу розглянули важливі питання: взаємодії підрозділів карного розшуку з іншими підрозділами у боротьбі з організованою злочинністю; особливості професійної діяльності оперуповноваженого карного розшуку в сучасних умовах; психологічні аспекти взаємодії слідчого з оперативними підрозділами Національної поліції, основні нормативно-законодавчі акти і документи з охорони праці.

 

Удосконалення професійної підготовки здобувачів

 

Також, найкращі курсанти 4-го курсу, які успішно завершили стажування, розповіли здобувачам про особливості діяльності практичних підрозділів, навели власні приклади застосування набутих знань під час виконання службових обов’язків в якості оперативних працівників, слідчих та наголосили на важливості якісної підготовки до навчальних занять.

 

Удосконалення професійної підготовки здобувачів

 

Наприкінці семінару завідувач кафедри забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування ННІ №1 Лариса Гарасименко та професор кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС Михайло Марков підкреслили, що однією з важливих умов удосконалення професійної підготовки майбутніх практичних працівників кримінальної поліції та органів досудового розслідування є практична спрямованість навчання, прищеплення навичок використання набутих знань у складних умовах сьогодення.

ННІ №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X