Українська версія сайту

Зустріч здобувачів інституту із ліквідатором аварії на Чорнобильській АЕС

21-04-2017

Наприкінці квітня, коли відзначаються роковини трагедії на Чорнобильській атомній електростанції, обов’язком всіх наших співвітчизників є згадка про нашу багатостраждальну українську землю, про її народ, опалений вогнем випробувань, про тих, хто загинув, рятуючи світ від ядерної небезпеки, хто сьогодні на собі відчуває біль радіаційного ураження, та про майбутні покоління.

До курсантів інституту зі згадкою про часи 31-літньої давності завітав старший викладач кафедри досудових розслідувань НАВС Симчук Анатолій Степанович, який закінчуючи Львівську школи міліції був зобов’язаний їхати у зону Чорнобильської катастрофи, щоб разом з колегами організовувати евакуацію населення із зони забруднення та забезпечувати громадський порядок.

Він розповів про подвиги героїв Чорнобиля. Саме вони в перші години після аварії зробили все, щоб приборкати радіоактивне полум’я і врятувати життя іншим. Жертовний приклад ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС має надихати нас в часи любих випробувань любов’ю перемагати всі негаразди.

Молодь з увагою слухала старшого наставника, надихаючись таким буденним подвигом правоохоронців, переконуючи самих себе, що і вони готові у будь-який час стати на варті порядку, законності та служіння народу України.

                                                                 Відділ соціально-гуманітарної роботи
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X