Українська версія сайту

«Затримання службової особи під час одержання неправомірної вигоди у публічному місці»

21-04-2017

 З метою набуття практичних навичок проведення слідчих (розшукових) дій в умовах, наближених до реальних на базі інституту доцентами  кафедри економічної безпеки Романом Томмою та Олександром Шевчуком було проведено практичний тренінг на тему: «Затримання службової особи під час одержання неправомірної вигоди у публічному місці».

Здобувачам ступеня вищої освіти магістр було продемонстровано спеціальні засоби за допомогою яких здійснюється помітка предмету неправомірної вигоди під час документування злочину передбаченого ст.368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою»

В ході практичного тренінгу  було звернено увагу на особливості дій слідчо-оперативної групи Національної поліції України при затриманні правопорушника, виявленні та  вилученні предмету неправомірної вигоди. Опрацьовано також порядок оформлення процесуальних документів, які необхідно скласти при документуванні цього виду злочину. Звернено увагу на тактичні прийоми затримання правопорушника, практичну підготовку до затримання, а саме здійснення систематичного збору та аналізу інформації із усіх відповідних джерел, щоб використовувати оперативно-значущі дані як в стратегічних, оперативних так і тактичних цілях.

Проведення практичних тренінгів надає можливість здобувачам ступеня вищої освіти магістр закріпити вивчений матеріал та можливість у майбутньому впевнено займатися професійною діяльністю.

                                                                        Кафедра економічної безпеки
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X