Українська версія сайту

77-а річниця визолення України від нацистських загарбників

28-10-2021

28 жовтня - слушний день для вшанування пам‘яті кожного учасника трагічного театру війни, завдяки якому стало можливе вигнання нацистських окупантів з терен української держави.

Друга світова війна почалась для України значно раніше, ніж звикли вважати цілі покоління українців: напочатку осені 1939 року німецькі війська вступили до Галичини, і лише через 4 роки - восени 1943 - розпочався процес витиснення агресора.

77-а річниця визолення України від нацистських загарбників

Це стало можливим завдяки численним втратам та безумовну стійкість українців та представників союзних сил у лавах червоноармійців, підпільних формувань опору загарбникам, Української повстанської армії.
Вигнання нацистів з України стало можливим завдяки об’єднанню зусиль всієї антигітлерівської коаліції та визвольних антинацистських рухів.

77-а річниця визолення України від нацистських загарбників

Будь-яка війна - це кривава пляма історії, за якою приховані цілі покоління ненароджених дітей, мільйони зруйнованих сімей, та незчисленна кількість скалічених доль.
Навіть найжахливіші події здатні завершуватися, за що залишаймося вдячними кожному, хто доклав до цього зусиль. І продовжуємо робити усе для того, щоб мирне небо над головами українців стало невідворотнім майбутнім на усі часи.

ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X