Українська версія сайту

Активність, креативність та ініціативність – кредо курсантського самоврядування інституту

22-09-2016

Активна життєва позиція курсанта запорука успішного майбутнього. Власними зусиллями найвідповідальніші курсанти створюють курсантське самоврядування, яке в свою чергу робить життя інституту цікавим, активним та  пізнавальним. Креативні ідеї та пропозиції завжди підтримуються керівництвом і надаються всі можливості для їх втілення.

Директор інституту Хуторянський Олександр Васильович провів з представниками самоврядування та юридичної клініки інституту виховну бесіду. Були розглянуті питання широкого спектру, надані вказівки та рекомендації щодо діяльності курсантського самоврядування. Представники різних секторів звітували про свою виконану роботу, а також внесли свіжі та нові пропозиції щодо діяльності самоврядування. Олександр Васильович наголосив про неухильне дотримання дисципліни, важливі аспекти діяльності на громадських засадах, дав безцінні поради та вказівки для подальшої роботи курсантів. Результат зборів активу курсу був продуктивним. Курсанти разом з Ковальською Наталією Леонідівною розробили план проведення різноманітних заходів, створення гуртків та багато іншого. Представники юридичної клініки зареєстрували нових її учасників та розробили план роботи.

Багато завдань, не менше трудового натхнення та бажання. Самоврядування інституту має на меті розвиватись, бути активним учасником діяльності інституту, допомагати іншим та підтримувати оптимістичний настрій серед курсантів. Бажаємо їм енергії рухатись далі, не спинятись на досягнутому і високої продуктивності та результатів нелегкої, важливої і досить корисної діяльності.

Курсантське самоврядування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X