Українська версія сайту

Актуальні проблеми застосування заходів забезпечення у кримінальному провадженні

29-11-2016

Під такою назвою 23 листопада в інституті відбувся  круглий стіл, присвячений проведенню Всеукраїнського тижня права в Україні, який організували та провели науково-педагогічні працівники кафедри досудового розслідування за участю членів наукового гуртка.

Розпочала засідання круглого столу заступник директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи Юлія Терещенко, яка наголосила на важливості правильного застосування заходів забезпечення для успішного розслідування кримінального провадження.

Науково-педагогічні працівники кафедри ознайомили учасників заходу з проблемними питаннями застосування заходів забезпечення на практиці, із особливостями застосування арешту майна, його вилучення, фіксації та зберігання.

Також, цікавими були наукові доповіді членів наукового гуртка «Кримінального процесуального права». Найбільш жваві дискусії були викликані доповідями таких курсантів, як: Кристини Попової, Даяни Афонькіної, Анни Лещинської, Кристини Задорожної, Руслана Листушенка, Наталії Швидкої, Юрія Аріча,  Ірини Машталір, Юрія Гаращенка, Едуарда Молодих.

Приємно відмітити, що курсанти 2-го курсу роблять впевнені кроки у науковій діяльності і ми їм бажаємо впевнено крокувати до великих досягнень, а науково-педагогічний склад кафедри із радістю допоможе!

 

                                                                Кафедра досудового розслідування
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X