Українська версія сайту

Член юридичної клініки «Захист» – учасниця ІV Літньої школи «ЮрФем»

07-09-2021

Нещодавно за ініціативи Асоціації жінок-юристок України «ЮрФем» для студенток-юристок за такою самою назвою відбулася ІV Літня школа.

Член юридичної клініки «Захист», курсант 4-го курсу навчально-наукового інституту № 1 НАВС капрал поліції Юлія Франчук стала однією з 30 студенток-юристок, яка виборола право брати участь у її роботі.

Член юридичної клініки «Захист» – учасниця ІV Літньої школи «ЮрФем»

Протягом трьох днів майбутні правозахисниці мали змогу долучитися до обговорення актуальних тем, набути навичок ведення переговорів й облаштування середовища, дружнього для жінки та спільноти. Також учасниці мали можливість розробити власні проєкти, представити їх для публічного обговорення і тим самим зробити перший крок щодо їх реалізації.

Студентки-юристки поглибили свої знання стосовно гендерної рівності, подолання усталених стереотипів, фемінізму, дискримінації та сексизму.

Окрему увагу було приділено питанню захисту постраждалих від домашнього насильства та порядку притягнення домашніх кривдників до відповідальності.

Член юридичної клініки «Захист» – учасниця ІV Літньої школи «ЮрФем»

Усі учасники мали змогу відвідати пізнавальні екскурсії та ознайомитися з багатою історією міста Львова.

Член юридичної клініки «Захист» – учасниця ІV Літньої школи «ЮрФем»

По завершенню Літньої школи учасники отримали сертифікати, нові знання, які стануть у нагоді в професійній діяльності, а також незабутні враження та яскраві емоції.

Такі заходи є вкрай важливими як для майбутніх юристок, так і для правоохоронців, оскільки вони розвивають уже набуті професійні вміння та навички, отримані ними в закладах вищої освіти.

Юридична клініка «Захист» ННІ № 1, відділ організації наукової діяльності та захисту прав інтелектуальної власності НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X