Українська версія сайту

Делегація з Білорусії в інституті

30-05-2017

24 травня в Академії з робочим візитом перебувала делегація Могильовського інституту МВС Республіки Білорусь, яка також відвідала інститут та ознайомилася з особливостями забезпечення освітнього процесу в інституті.

Делегація з Білорусії в інституті

Керівництво інституту провело членам делегації ознайомчу екскурсію за визначеним маршрутом, де науково-педагогічні працівники кафедр та здобувачі вищої освіти продемонстрували засоби, які використовуються під час навчання, особливості практичної підготовки слідчих, слідчих-криміналістів, фахівців з кримінальної розвідки, оперуповноважених кримінальної поліції.

Делегація з Білорусії в інституті

Також вони відвідали практичний тренінг «Протидія торгівлі людьми», що проводив провідний  науковий співробітник наукової лабораторії з проблем досудового розслідування Олексій Копан для слухачів магістратури.

Делегація з Білорусії в інституті

Неабияке захоплення у гостей викликала навчально-технічна база, демонстрація тактичної та спеціальної підготовки здобувачів вищої освіти, що відбулася на базі навчального полігону інституту та проведення занять з вогневої та спеціальної фізичної підготовки.

Члени делегації побачили в яких умовах навчаються курсанти, ознайомились із криміналістичним полігоном, тиром, спортивними майданчиками, психотренінговим комплексом, бібліотекою та храмом.

Делегація з Білорусії в інституті

Делегація з Білорусії в інституті

Усі залишилися задоволені дружнім спілкуванням та результатами обміну досвідом щодо підготовки  працівників практичних підрозділів поліції.

За словами білоруських друзів, маючи такий духовний потенціал, таку теоретичну та практичну підготовку, талановитих і патріотично налаштованих курсантів, Україна обов’язково стане могутньою процвітаючою правовою державою.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X