Українська версія сайту

День дисципліни в ННІ № 1

31-10-2018

31 жовтня в навчально-науковому інституті № 1 відбулася зустріч курсантів 3 курсу з психологом відділення психологічного забезпечення ВКЗ НАВС Юлією Шестопаловою та фахівцем відділення роботи з перемінним складом ВКЗ НАВС, майором поліції Сергієм Харченком.

Для перемінного особового складу ННІ №1 працівником відділення психологічного забезпечення проведено лекцію щодо культури спілкування в соціальних інтернет-мережах.

З поширенням доступності інформаційних ресурсів мережі Інтернету великої популярності серед населення набули соціальні інтернет-мережі, які перетворилися на норму повсякденного життя й стали невід’ємною частиною віртуального простору, об’єднавши безліч людей із самих різних куточків світу.

Під час лекційного заняття курсантів поінформовано, що нераціональне використання часу користування соціальними мережами може привести до порушення звичного ритму життя, погіршення результатів службової та навчальної діяльності, психоемоційного стану, відсторонення від реального соціуму, уникання відповідальності та участі в житті сім'ї.

Юлією Шестопаловою зазначено основні вимоги поведінки та культури спілкування в соціальних інтернет-мережах, наголошено на необхідності дотримання мережевого етикету.

 

День дисципліни в ННІ № 1

 

Сергієм Харченком доведено курсантам вимоги п. 5 ч. ІІІ наказу МВС України від 12.05.2016 № 377 «Про затвердження Порядку формування та ведення особових справ поліцейських», а саме: оновлення матеріалів особової справи поліцейських, у п’ятиденний строк повідомити безпосереднього начальника та підрозділ кадрового забезпечення про зміни сімейного стану (одруження, розлучення, народження дітей тощо), місця проживання (реєстрації), отримання освіти тощо з наданням підтверджувальних документів та порядок зміни підрозділу проходження навчальної практики, яка запланована на початку січня 2019 року.

Курсанти мали змогу отримати відповіді на всі запитання, які в них виникли під час зустрічі з фахівцями ВКЗ НАВС.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X