Українська версія сайту

День фізичної культури та спорту в ННІ № 1 НАВС

12-09-2016

10 вересня День фізичної культури та спорту в ННІ №1 пройшов в атмосфері сили тіла і духу. Ми всі знаємо, що хто спортом займається, той сили набирається, тому задля підтримання своєї фізичної та ментальної сили, курсанти брали участь в змаганнях різного виду. 

Початком спортивних конкурсів було урочисте відкриття заходів за участі керівництва академії. Проректор НАВС  Руслан Сербин привітав курсантів з днем фізичної культури та спорту, побажав приємної участі в змаганнях. Легенда радянського та українського футболу Стефан Решко нагадав про значущість фізичної підготовки в житті кожного поліцейського: «Наша професія вимагає постійних фізичних навантажень». Начальник кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки Вадим Бондаренко ознайомив учасників з організаційними аспектами проведення заходу. Заступник директора інституту Олександр Хуторянський підтримав конкурсантів, побажав успіху та наснаги всім командам.

   Серед конкурсної програми було змагання з настільного тенісу, учасники якого боролися за звання найспритнішого тенісиста. На відкритому гімнастичному майданчику юнаки та дівчата доводили свої гімнастичні та силові вміння. Спортивні змагання без традиційних ігр з м’ячем не можна назвати повноцінними, тому до програми конкурсу кафедра вогневої та спеціальної фізичної підготовки включила аж два змагання: пляжний волейбол та міні-футбол. Заряд неабиякої енергії отримали не тільки самі учасники, але і вболівальники, адже командна гра завжди об’єднує навіть різних за характером особистостей задля досягнення спільної мети.  Перетягування канату – змагання для тих, хто має не тільки сильні руки, але і почуття командної сили духу. Фінішною прямою спортивного дня була естафета з функціонального багатоборства «Cross Fit», що включала в себе подолання смуги перешкод. Це змагання на визначення найсильнішого, найспритнішого та найбільш витривалого.

 

Учасників багато, а переможець один. Але кожна команда мала можливість проявити себе в різних видах спорту і отримати нагороду. Тому маємо такі результати.

 

Змагання з настільного тенісу:

 

Дівчата:

І місце – Лемешко Людмила (306 н.г.)

ІІ місце – Івасютин Надія (311 н.г.)

ІІІ місце – Задорожна Каріна( 4 курс)

Юнаки:

І місце – Волошин Богдан (212 н.г.)

 ІІ місце – Белінський Олександр

ІІ місце – Браїлко Гліб

Змагання з гімнастики(підтягування на перекладині – юнаки, згинання та розгинання рук в упорі лежачи – дівчата):

Дівчата:

І місце – Попова Христина (418 н.г.)

ІІ місце – Конончук Анна (405 н.г.)

ІІІ місце – Божок Ірина (305 н.г.)

Юнаки:

І місце – Струцінський Олексій (306 н.г.)

ІІ місце – Кислов Назарій  (206 н.г.)

ІІІ місце – Замогильний Руслан (308 н.г.)

 Перетягування канату:

І місце – 4 курс, факультет №2

ІІ місце – 4 курс, факультет №1

ІІІ місце – 3 курс, факультет №1

Естафета з функціонального багатоборства «CrossFit»:

І місце – 3 курс, факультет №2

ІІ місце – слухачі магістратури

ІІІ місце – 4 курс, факультет №1

Змагання з міні-футболу:

І місце – 4 курс, факультет №1

ІІ місце – слухачі магістратури

ІІІ місце – 4 курс, факультет №2

Змагання з волейболу:

І місце – 4 курс, факультет №1

ІІ місце – 3 курс, факультет №2

ІІІ місце – 3 курс, факультет №1

Взагалі, змагання – це умовна назва, адже всі ми знаємо, що здоров’я – опора особистості, а спорт – це саме те, що загартовує особистість, відшліфовує її сильні якості, гармонізує силу тіла та духу. Курсанти – майбутнє країни, надія української поліції, тому різностороннє виховання є запорукою успішного формування всіх якостей поліцейського.

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X