Українська версія сайту

День міліції України

25-12-2014

Щороку велика сім’я правоохоронців святкує цей день, День міліції. Цього разу в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції зустрів його в теплій для всіх вже звичній компанії: керівництво, науково - педагогічний склад, курсанти та запрошені на свято гості.

Як тільки відлунав гімн України, щоб привітати правоохоронців взяв слово начальник ННІПФПСКМ Алексійчук Микола Миколайович. Під час привітання Микола Миколайович побажав особовому складу інституту міцного здоров’я, витримки і наснаги для підкорення найвищих висот у службі, навчанні, науці та спорті.

Також під час заходів згадали й про співробітників, які загинули при виконанні службових обов’язків, яких вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів біля пам’ятнику мужності, вірності, героїзму працівників МВС України.

Настрою під час заходів додали святкові накази ректора Національної академії внутрішніх справ генерал - майора міліції Чернєя В.В. та начальника інституту половника міліції Алексійчука М.М. в яких офіцери та курсанти були відзначені нагородами, грошовими преміями та цінними подарунками.

Також особовий склад з професійним святом привітав перший начальник інституту генерал-майор міліції у відставці Гомілко Євген Олександрович.

Під час другої частини урочистостей гостей та присутніх своїм вмінням та майстерністю зі святом привітав актив курсантської самодіяльності: пісні, танці, гра на музичних інструментах у виконані курсантів залишили незабутні враження про святковий день – День міліції України.

ВСГР ННІПФПСКМ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X