Українська версія сайту

День науки в інституті

15-05-2015

В 2015 році День науки в Україні припав на 16 травня, тому підсумки наполегливої та завзятої праці у науковій сфері 2014/2015 навчального року підводились 15 травня на загальноакадемічній науково-теоретичній конференції.

Науковці інституту плідно працювали впродовж навчального року. Відповідно до планів роботи академії та інституту науково-педагогічними працівниками за участю членів наукового товариства в інституті впродовж  поточного навчального року проведено 30 наукових заходів: 1 науково-теоретична конференція, 2 тактико-спеціальні навчання, 3 науково-методичні семінари, 4 науково-теоретичні семінари; 14 круглих столів; 4 інститутських вікторини, 2 тренінгові заняття.

Результатом роботи керівників наукових гуртків та науково-педагогічних працівників кафедр є те, що до підсумкової науково-теоретичної конференції наукового товариства курсантів «Актуальні проблеми законодавства та правозастосування». курсантами та слухачами підготовлено 159 наукових робіт та 134 тези наукових доповідей. Опубліковано збірник тез в 2-х частинах.

Загалом до участі в конкурсах наукових робіт подано 27 наукові роботи за 14 тематичними напрямами, які визнано кращими за результатами підсумкової науково-теоретичної конференції інституту.

До участі в конкурсі вищих навчальних закладів МВС конкурсними комісіями відібрано 6 кращих наукових робіт, з яких 4 наших курсантів – подано до участі в підсумковому турі конкурсу, що цього року відбудеться в Одеському державному університеті внутрішніх справ (26-28 травня п.р.).  А саме: Червінської С.О., Філозопа А.Ю., Іващенко В.В., Синоверського А.І.

Наукова робота Іващенка Вадима «Організація і тактика протидії організованим злочинним угрупуванням у сфері економічних відносин», під керівництвом Томми Романа Павловича, зайняла 2-ге місце у своїй секції.

Приємно відмітити, що автори найкращих наукових робіт, переможці загальноакадемічної науково-практичної конференції – Мороз Т.Л.,        Розовик І.В., Синоверський А.І., Іващенко В.В., Загороднюк С.В., Скакун І.В., Афонькіна Д.В., Шелестинський В.А., Гордієнко К.О., Дулкай І.І., Сливка В.В. - отримали заслужені заохочення: грамоти, фотографії біля розгорнутого прапора, чергові звання.

Грамотами Національної академії наук України нагороджено курсанта     3-го курсу Шелестинського Володимира Анатолійовича за наукову роботу «Сучасний стан та запобігання жіночій злочинності в Україні» та курсанта 2-го курсу Синоверського Андрія Івановича, наукова робота «Людина як предмет філософського аналізу».

Активну участь у науковій діяльності приймають і слухачі магістратури. Так, у жовтні відбулося нагородження сертифікатом І ступеня переможців ІІ Всеукраїнських змаганнях зі слідчих дій імені Георгія Михайловича Рудого – слухачів із підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» за спеціальністю «Правознавство» лейтенанта міліції Верещака Олександра Івановича, лейтенанта міліції Дурдинця Мирослава Юрійовича та лейтенанта міліції Кирдана Богдана Васильовича. А вже у травні в такому ж складі наша команда була нагороджена дипломом І ступеня, цінним подарунком (планшетом) та науковою літературою за найкращий проект: “Покращання інвестиційного клімату в Україні та залучення іноземних інвесторів у розвиток вітчизняної економіки”, який представляли на Першому Всеукраїнському студентському саміті “Цивілізаційний вибір України: політико-правова парадигма і проблеми сутнісних перетворень”, що відбувся 14 травня в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Також до Дня науки в інституті провели ряд наукових заходів. Так, 13 травня, з метою підвищення якості знань у сфері застосування норм матеріального та процесуального права, керівництво інституту та кафедри цивільного права і процесу розпочали практику проведення тренінгових занять «Оформлення позовних заяв у цивільних правовідносинах» для курсантів-консультантів юридичної клініки «Захист».

14 травня науково-педагогічні працівники кафедри автомобільної підготовки провели науково-теоретичний семінар для курсантів 1-х курсів «Моральні та духовні якості майбутнього працівника міліції».

А під час загальноінституцького шикування 17 травня відбулося офіційне вручення нагород та привітання переможців конкурсів наукових робіт.

Так тримати !!!

Відділ забезпечення навчального процесу.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X