Українська версія сайту

День відкритих дверей ННІ № 1

10-12-2017

З метою поповнення лав здобувачів вищої освіти та підготовки майбутніх поліцейських 6 грудня в ННІ №1 відбувся день відкритих дверей, де всі присутні мали можливість отримати змістовну відповідь на їх питання щодо умов вступу до НАВС.

Напередодні заходу представниками інституту було проведено зустрічі з керівниками середніх навчальних закладів і розповсюджено запрошення серед учнів старших класів Солом’янського району м. Києва їх батьків та вчителів. Також розміщено інформацію про захід в соціальних мережах. Тому в стінах інституту зібралось понад  200 гостей.

З вітальним словом до шановних гостей звернувся директор інституту доктор юридичних наук, професор Михайло Лошицький, який розповів про навчальний заклад та ознайомив з умовами вступу.

Завідувач кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки, Валентин Бондаренко розповів присутнім більш детально про екзамен з визначення рівня фізичної підготовленості кандидатів вступу до  академії та вимоги, що ставляться до нього.

Неабияке захоплення у гостей викликала демонстрація тактичної та спеціальної підготовки здобувачів вищої освіти, що відбулася на плацу інституту, а саме: зупинка автомобіля зі злочинцями та їх затримання.

Відвідувачі заходу не були байдужими до навчально-технічної бази. Вони побачили в яких умовах навчаються курсанти, ознайомились із криміналістичним полігоном, спортивними майданчиками, психотренінговим комплексом, храмом та спортивним комплексом, адже саме тут гості змогли побачити змагання з гирьового спорту, легкої атлетики, боксу, боротьби самбо, що є невід’ємною частиною курсантського життя.

Теж цікавою була прогулянка «Містом професій», що демонстрували науково-педагогічні працівники кафедр інституту та академії, кожен з яких ознайомив учнів із специфікою роботи слідчих, слідчих-криміналістів, фахівців з кримінальної розвідки, оперуповноважених кримінальної поліції, котрі працюють у підрозділах протидії наркозлочинності, торгівлі людьми, кіберполіції, захисту економіки.

Не залишилась за кадром і самодіяльність інституту: пісні, декламування віршів, гра на музичних інструментах довели, що на базі інституту існують всі умови для того, щоб розвивати свій творчий потенціал.

Отримавши велику кількість вражень від побаченого, колектив гостей подякував за організацію дня відкритих дверей та за змістовну розповідь-демонстрацію.

Керівництво інституту висловлює вдячність особовому складу інституту та академії за допомогу в організації та проведені заходу!

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X