Українська версія сайту

День відкритих дверей в інституті

04-05-2017

З метою поповнення лав здобувачів вищої освіти та підготовки майбутніх поліцейських, 27 квітня в інституті відбувся День відкритих дверей, де понад 600 майбутніх абітурієнтів мали можливість отримати змістовну відповідь на їх питання щодо умов вступу до академії.

День відкритих дверей в інституті

Напередодні заходу представниками інституту було проведено зустрічі з директорами середніх навчальних закладів, розповсюджено запрошення серед учнів старших класів, їх батьків, вчителів. Тому в стінах інституту зібрались учні із навчальних закладів майже всіх областей.

З вітальним словом до шановних гостей звернувся директор інституту Євгеній Бондаренко, який розповів про навчальний заклад та ознайомив з умовами вступу.

День відкритих дверей в інституті

На захід також були запрошені батьки відмінників інституту, яким директор вручив подяки за батьківське розуміння та активну позицію щодо належного виховання майбутніх правоохоронців у дусі патріотизму, любові до обраної професії.

День відкритих дверей в інституті

Після цього кожен присутній ознайомився з частиною освітнього процесу інституту за визначеним маршрутом, де науково-педагогічні працівники кафедр та здобувачі вищої освіти продемонстрували засоби, які використовуються під час навчання. Також особисто продемонстрували особливості практичної підготовки слідчих, слідчих-криміналістів, фахівців з кримінальної розвідки, оперуповноважених кримінальної поліції, які працюють у підрозділах карного розшуку, протидії наркозлочинності, торгівлі людьми, кіберполіції, захисту економіки.

День відкритих дверей в інституті

Неабияке захоплення у гостей викликала демонстрація тактичної та спеціальної підготовки здобувачів вищої освіти, що відбулася на плацу інституту, а саме: зупинка автомобіля зі злочинцями та їх затримання, показовий виступ ансамблю барабанщиць, взводу карабінерів та роти почесної варти, які представляють академію на державному рівні.

День відкритих дверей в інституті

Відвідувачі заходу не були байдужими до навчально-технічної бази. Вони побачили в яких умовах навчаються курсанти, ознайомились із криміналістичним полігоном, спортивними майданчиками, психотренінговим комплексом, храмом.

День відкритих дверей в інституті

Не залишилась за кадром і художня самодіяльність інституту, спортивна підготовка курсантів, яка свідчить про те, що на базі закладу існують всі умови для того, щоб розвивати свій потенціал. Кожен абітурієнт в кінці заходу зміг скоштувати гостинець, приготовлений для них колективом інституту.

Керівництво інституту щиро дякує особовому складу інституту та академії за організацію, підготовку та проведення заходу.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X