Українська версія сайту

День відкритих дверей в ННІ №1 НАВС

14-11-2016

Запрошуємо Вас відвідати День відкритих дверей у навчально-науковому інституті № 1 Національної академії внутрішніх справ, який відбудеться 24 листопада 2016 року о  16 год. 00 хв. за адресою: м. Київ, вул.  Народного ополчення, 9, тел. 249 09 00.

В ході проведеного заходу Ви зможете ознайомитись з умовами вступу до Національної академії внутрішніх справ, а також особливостями навчання та проживання в інституті. Вам буде продемонстровано аудиторний фонд інституту, криміналістичний полігон, спеціальна смуга перешкод, бібліотеку, книжковий фонд якої налічує понад 100 000 одиниць літератури.

Крім цього, для відпрацювання дій в екстремальних ситуаціях працівниками поліції, Вам буде продемонстрований пасажирський літак і залізничний вагон, 25-метровий стрілецький тир, обладнаний сучасними тренажерними пристроями, спортивний комплекс, що налічує п'ять спортивних залів (ігрові, тренажерні, борцівські), чотири відкритих спортивних майданчика для ігрових видів спорту, два гімнастичних містечка, футбольний стадіон тощо.

Саме тут Ви зможете завітати у психотренінговий комплекс, де фахівцями психологічної служби та науково-педагогічними працівниками кафедр психологічної спрямованості з працівниками поліції проводяться тренінгові заняття, сеанси релаксації, саморегуляції та індивідуальне консультування.

В інституті Ви також зможете відвідати Храм Богоявлення, освячений Архієпископом Львівським і Галицьким Августином, який було відкрито силами постійного та перемінного складу в 2006 році.

На останок для Вас, курсантами інституту будуть представлені підготовлені виступи карабінерів, оркестру та відомого на всю Україну взводу дівчат – барабанщиць, а по закінченню, в інституті відбудеться святковий концерт де ви зможете особисто познайомитись з талановитими учнями Нашого навчального закладу.

Раді Вас чекати.

 З повагою

т.в.о. директора інституту                                        О.В. Хуторянський

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X