Українська версія сайту

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ в ННІПФПСКМ

20-04-2015

Дні відкритих дверей - заходи, що щорічно проводяться навчальними закладами, мета яких - привернути абітурієнтів, відповісти на всі питання щодо умов вступу, напрямів навчання і т.д. Таку назву " День відкритих дверей" цей захід отримав тому, що зазвичай при вході в аудиторіні та лабораторні корпуси навчальних закладів у Вас запитають документи,  а в День відкритих дверей в будівлю навчального закладу може увійти будь-хто. У цей день старшокласники та їхні батьки є бажаними гостями.

Так 18.04.2015 року для всіх бажаючих вступити в лави правоохоронців в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ було проведено День відкритих дверей.

Напередодні заходу, актив курсантського самоврядування інституту провів професійно-орієнтаційні та просвітницькі заходи з учнями 9-х, 10-х та 11-х класів навчальних закладів м.Київа та за результатами проведеної роботи до інституту у святковий день завітали представники загальноосвітніх шкіл №180, 289 м. Києва, гімназії №237, спеціалізованої школи №214 та представники Знамянської загальноосвітньої школи №9.

На початку заходів майбутнім абітурієнтам був продемонстрований фільм про академію, який не тільки дуже зацікавив молодих людей, а й довів, що в Національній академії внутрішніх справ навчаються кращі з кращих.

Відвідувачі побачили в яких умовах навчаються курсанти, ознайомились з науково - теоретичною базою, сучасними технологіями, що застосовуються для кращого вдосконалення навичок і вмінь майбутніх правоохоронців, музеєм оперативних служб, електронним тиром, загальною бібліотекою, а також з можливостями психотренінгового комплексу інституту.

Нікому не було секретом те, що велике значення у вихованні майбутніх правоохоронців має спеціальна фізична підготовка. Керівництво кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки представили присутнім спортивний комплекс інституту. Саме тут гості побачили, в яких чудових умовах виховуються спортивні надії академії. Гирьовий спорт, футбол, легка атлетика, бокс, боротьба самбо - все це невід’ємна частина курсантського життя.

Отримавши велику кількість вражень від побаченого, колектив гостей інституту подякував керівництву за організацію та проведення Дня відкритих дверей в ННІПФПСКМ НАВС.

 

ВСГР ННІПФПСКМ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X