Українська версія сайту

ДЕНЬ ЗНАНЬ В НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОМУ ІНСТИТУТІ № 1 НАВС

02-09-2016

1 вересня для Національної академії внутрішніх справ став особливим днем, оскільки його лави поповнили хлопці та дівчата з різних регіонів України, які обрали відповідальну професію – поліцейського.

Урочисте відкриття Дня знань розпочалося з шикування особового складу інституту на плацу та привітання проректора академії Руслана Сербина, який зазначив, що цей день завжди хвилюючий і урочистий, адже саме з нього починається цікавий, але нелегкий шлях до самостійного життя, досягнення омріяної мети, який повинен стати відправною точкою у становленні курсантів як працівників поліції. Також ним було зачитано вітальну телеграму від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Із щирими словами вітання до курсантів та слухачів і науково-педагогічного складу інституту звернувся т.в.о. директора Олександр Хуторянський, який наголосив на успішності курсантів під час здійснення освітнього процесу, дотримання дисципліни та законності особового складу та правил носіння форменого одягу, розпорядку дня.

З метою формування у здобувачів вищої освіти розуміння цілісності й соборності України, усвідомлення особистої відповідальності за долю держави, українського народу перше навчальне заняття було присвячене 25-й річниці Незалежності України.

Керівництво інституту сердечно вітає юних поліцейських з цим чудовим днем і бажає успіхів у навчанні, витримки та терпіння, наснаги й віри у краще майбутнє!

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X