Українська версія сайту

День знань

01-09-2014

Традиційно 1 вересня в Україні відзначають День знань. Це незабутній і хвилюючий день для першокурсників, які повинні познайомитись з такими незвичними поняттями як "пари", "сесія", "заліковка"... В цей день в країні пролунають перші дзвоники, які готуюють нам початок навчального року.

День знань або, як його ще часто називають, «День першого дзвоника» — важливе свято для всіх школярів і студентів, а особливо для тих, хто в цей день іде до школи або університету вперше. По всіх школах країни цього дня проходять святкові «лінійки», учителі й викладачі промовляють школярам та студентам напутні слова на черговий (а для когось — перший) навчальний рік, лунає перший символічний дзвоник до початку занять. Свято це й для викладачів, адже саме завдяки їм здобуваються знання, яким цей день присвячений.

Юлій Цезарь сказав: "Знання - це сила".

1 вересня для 584 юнаків та дівчат став особливий день. Особливий не тому, що в пам'яті ще є шкільні спогади, а тому, що справдилася їхня мрія і, успішно склавши вступні іспити, вони отримали можливість навчатися в одному з найпрестижніших навчальних закладів нашої держави, головній кузні кадрів правоохоронної системи України – Національній академії внутрішніх справ. Цей день завжди хвилюючий і урочистий, адже саме з нього починається цікавий, але нелегкий шлях до самостійного життя, досягнення омріяної мети, який повинен стати відправною точкою у становленні першокурсників як правоохоронців.

В навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ відбулись урочисті заходи за участю почесних гостей та науково-педагогічного складу інституту. Також, перший день навчання в нашому інституті почався для понад 200 курсантів Донецького та Луганського інститутів внутрішніх справ.

Заходи почались хвилиною мовчання в пам'ять загиблим на сході країни. Після виконання Державного Гімну України, з щирими словами вітання до майбутніх правоохоронців звернулися запрошені гості та начальник інституту Алексійчук Микола Миколайович.

Також свої слова привітання висловили курсанти випускних курсів нашого інституту. Після чого відбулось покладання квітів до пам'ятника мужності, вірності, героїзму працівників органів внутрішніх справ.

Керівництво інституту щиро вітає курсантів з цим чудовим днем і бажає успіхів у навчанні, витримки та терпіння, наснаги й віри у краще майбутнє.

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X