Українська версія сайту

Дівчата VS хлопці: хто зверху?

21-11-2016

Жінки та чоловіки – люди різні, одні з Венери, інші – з Марсу. 17 листопада курсантів інституту об’єднала жага до перемоги, представити свою стать у найкращому світлі і все ж таки дізнатися – хто зверху? Саме так було названо вельми цікавий конкурс, в якому юнаки та дівчата змагалися за право визнання кращими.

Гра між хлопцями та дівчатами була розподілена на раунди, завдання в яких були досить складними та водночас веселими і цікавими. Учасники мали відповідати на каверзні питання, виконувати кумедні та незручні завдання, швидко реагувати і звичайно мати терпіння та дійти до фінішу. Рівень ерудиції, почуття гумору, риси серйозності та багато іншого – все, що визначали у конкурсантів протягом всіх етапів змагання.

Звичайно, що подібні конкурси потрібно сприймати жартома, адже немає кращої та гіршої статі, але все-таки сьогодні перемогу вибороли дівчата. Хлопці натомість мають намір взяти реванш і довести в свою чергу, що чоловіки також гідні перемоги. Не дивлячись на сильне протистояння, дружня атмосфера  панувала учасників конкурсу, які розвінчали стереотипи подарували веселий настрій всім глядачам.

Дякуємо організаторам заходу за доволі оригінальний та цікавий конкурс, курсантам і курсанткам за подаровані усмішки та глядачам за нереально бурхливу та сильну підтримку. Всі ми різні, починаючи від статі та зовнішності, закінчуючи життєвими принципами, але бути разом – наша найбільша сила.

Заходи подібного роду дають можливість відпочити від рутинних справ і дійсно насолодитись захопливою та веселою грою. Сподіваємось, що надалі хлопці та дівчата зможуть проявити свої особливі якості та продемонструвати переваги своєї статі. Бажаємо натхнення, веселого настрою, миру та злагоди у всіх життєвих ситуаціях.

Відділ соціально-гуманітарної роботи

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X