Українська версія сайту

Діяльність наукового гуртка курсантів ННІ №1 з ОРД

28-02-2018

Під час проходження навчальної практики у практичних підрозділах Національної поліції України курсанти 3-го курсу ННІ №1 змогли зрозуміти та відчути всю відповідальність, яка їх очікує після завершення навчання у виші.

Незважаючи на напружений розклад проведення занять з навчальних дисциплін, фізичного навантаження, участі у культурно-масових заходах, несення служби у добових нарядах, курсанти активно та наполегливо починають займатися і науковою діяльністю.

 

Діяльність наукового гуртка курсантів ННІ №1  з ОРД

 

Серед профілюючих навчальних дисциплін, які вивчають курсанти 3-го курсу, особлива увага приділяється оперативно-розшуковій діяльності, яка є фундаментом для майбутніх оперативних та працівників досудового розслідування підрозділів Національної поліції України.

Науково-педагогічними працівниками кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС 26 лютого проведено засідання кафедрального наукового гуртка «ОРД», на якому керівник, професор кафедри Михайло Марков та старший викладач кафедри Ольга Злагода детально обговорили з юнаками та дівчатами проблемні питання, що виникли під час проходження навчальної практики, останні теоретичні та практичні напрацювання в оперативно-розшуковій діяльності.

 

Діяльність наукового гуртка курсантів ННІ №1  з ОРД

 

Також на засіданні розглянули приклади діяльності підрозділів кримінального блоку Національної поліції у протидії злочинам, які вчиняються організованими злочинними угрупуваннями.

Не залишилося без розгляду й питання щодо щоденного дотримання курсантами заходів особистої безпеки та законності, правил поведінки у побуті та публічних місцях.

Крім зазначених питань, визначено етапи підготовки курсантів до проведення підсумкової науково-теоретичної конференції товариства здобувачів, яка відбудеться у квітні поточного року в інституті та їх участі у наукових заходах, які проводяться у вищих навчальних закладах України.

Науково-педагогічні працівники кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС бажають здобувачам стати справжніми професіоналами своєї справи, оволодіти почесною професією поліцейського – захисника громадян, суспільства, держави.

Кафедра оперативно-розшукової діяльності

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X