Українська версія сайту

Для студентів ННІ № 1 НАВС проведено інструктаж щодо проходження ознайомчої практики

07-06-2021

Відповідно до наказу НАВС від 03.06.2021 № 588 «Про організацію та проведення ознайомчої практики здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність» та «Психологія» у 2020/2021 навчальному році», для здобувачів 1-го курсу ступеня вищої освіти бакалавра за спеціальністю «Право» денної форми навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб було проведено інструктаж щодо проходження ознайомчої практики.

Для студентів ННІ № 1 НАВС проведено інструктаж щодо проходження ознайомчої практики

Захід проходив за участю керівництва навчально-наукового інституту, науково-педагогічних працівників кафедри історії держави та права, а також працівників навчально-методичного відділу академії.

Для студентів ННІ № 1 НАВС проведено інструктаж щодо проходження ознайомчої практики

Під час інструктажу увагу студентів було акцентовано на суворому дотриманні нормативно-правових актів, що регулюють діяльність НАВС і МВС України, вимог трудового законодавства та МОН України в частині проходження практики студентами закладів вищої освіти, а також неухильному дотриманні заходів безпеки під час проходження ознайомчої практики.

Окремо обговорено стан дисципліни, зокрема правила проживання в гуртожитках академії, внутрішнього розпорядку дня, а також безпеки життєдіяльності в літній період і відпочинку на воді в позанавчальний час.

Навчально-методичний відділ, ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X