Українська версія сайту

Добрі справи від курсантів та їх куратора

30-05-2017

Курсанти 204 навчальної групи інституту Старенченко А.В., Совгира Ю.І., Чуланова В.В., Криницький М.Р., Романчук С.М. разом із своїм куратором Мариною Співак вирішили продовжити ідею вуличних бібліотек і наповнити книжками бокси у парку ім. Т. Шевченка. Свій захід вони приурочили до  Всесвітнього дня культурного різноманіття в імʼя діалогу і розвитку та Дню словʼянської писемності і культури.

Популярний в усьому світі соціальний проект вуличних міні-бібліотек у Києві з’явився не давно. Це невеличкі скриньки, наповнені різноманітною літературою, які розміщенні по всьому місту. Будь-хто може взяти з неї книжку, а після того як книжку буде прочитано, гарним тоном вважається повернути її на місце або замінити іншою, з домашньої бібліотеки.

Окрім літератури юридичного змісту, бібліотеку курсанти поповнили творами сучасних авторів, таких як Наталка Павлищева, Наталка Снядалко, Лада Лузіна. Окремим подарунком для киян і гостей міста стали твори Олександра Дюма, Кейн Фоллет, Аніти Борг та ін. Не забули здобувачі і наймолодших читачів залишивши рідкісні видання сучасної дитячої прози ‒ Івана Андрусяка, Валентини Запорожець, Миколи Гриценка та ін.

Добрі справи зігрівають та прикрашають життя людини, тому курсанти із задоволенням збирали книги та розміщували їх по-скриньках, а в кожній книжці залишили пам’ятку для читача з найщирішими побажаннями від курсантів НАВС та свого куратора.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X