Українська версія сайту

ДОПОМОГА КУРСАНТІВ ННІПФПСКМ У ВИХОВАННІ ДІТЕЙ

08-09-2015

Останні події на сході нашої країни залишили багато українських родин без своєї домівки. Не оминуло зазначене горе й деяких курсантів Національної академії внутрішніх справ, а особливо тих, які ще є й дітьми сиротами та не мали можливості в літку відпочити на своїй малій батьківщині.

Не залишаючи без уваги дані обставини колектив навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції НАВС, а особливо старшого наукового співробітника відділу організації навчального процесу Цюприк Н.О., які сприяли у влаштуванні таких курсантів вожатими в дитячий, позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Променистий» МВС України, якій розташований в м. Буча Київської області.

На таку ініціативу курсанти інституту з великою радістю погодилися та з впевненістю виконали покладені на них обов’язки.

Так, під час роботи в дитячому таборі курсанти інституту Рясов Владислав та Омельченко Анастасія, від чистого серця, всіляко допомагали працівникам закладу у вихованні дітей, підготовлювали й проводили різноманітні свята та розважальні програми. Такі обставини, зі слів курсантів, дали їм можливість відчути, на собі, ту відповідальність яку відчувають, під час своєї роботи, викладачі і курсові командири Національної академії внутрішніх справ.

У свою чергу, за виявлену наполегливість та ініціативність дирекцією дитячого, позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Променистий» МВС України, були висловлені слова щирої вдячності керівництву академії за своїх вихованців. Оскільки, для багатьох із дітей та працівників закладу наші курсанти стали прикладом зразкового, громадянського та патріотичного виховання української молоді, якому у НАВС приділяється особлива увага.

ННІПФПСКМ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X