Українська версія сайту

Доповідь директора навчально-наукового інституту № 1 Олександра Хуторянського на Вченій раді академії про стан і перспективи вдосконалення підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та слідства Національної поліції України в ННІ № 1

19-06-2020

Історія становлення Навчально-наукового інституту № 1 бере свій початок у квітні 1987 року.

Доповідь директора навчально-наукового інституту № 1  Олександра Хуторянського на Вченій раді академії про стан  і перспективи вдосконалення підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та слідства Національної поліції України в ННІ № 1

За період існування інститутом було випущено  близько 13 000 курсантів та 4 000 слухачів первинної професійної підготовки поліцейських різних категорій (слідчі, оперуповноважені, поліцейські сектору реагування патрульної поліції, полку поліції особливого призначення, молодшого складу поліції, дільничних офіцерів поліції, інспекторів патрульної поліції та охоронників). Продовжують навчання більше 2000 майбутніх поліцейських та юристів.

На сьогоднішній день випускники інституту обіймають керівні посади в Національній поліції, прокуратурі, судових органах, Державному бюро розслідувань, Національному антикорупційному бюро України, місцевих органах влади тощо.

Освітній процес для курсантів, слухачів та студентів в інституті забезпечують більше 200 кваліфікованих співробітників.

З метою поглиблення практичної складової підготовки фахівців при проведенні практичних занять кафедрами та циклами активно використовуються: сучасні навчально-тренувальні полігони, кабінети і лабораторії інституту та академії; різні спеціальні засоби. Крім того, активно запрошуються фахівці-практики слідчих органів, патрульної поліції, оперативного блоку, поліції особливого призначення, підрозділів превентивної діяльності; проводяться факультативні заняття з виїздом до ГУНП у м. Києві, до Голосіївського, Солом’янського УП ГУНП у м. Києві, до Києво-Святошинського УП ГУНП в Київській області.

Розвиток інституту здійснюється з урахуванням потреб сьогодення та умов діджіталізації, що дозволяє забезпечувати якісну підготовку фахівців.

Серед найнагальніших питань - будівництво навчальних і спортивно-оздоровчих корпусів, гуртожитків для здобувачів вищої освіти ННІ № 1
(с. Віта-Поштова), яке знаходиться на постійному контролі ректорату академії. Перевіряється перебіг виконання планових будівельних та оздоблювальних робіт, вносяться необхідні корективи відповідно до висловлених науково-педагогічним складом пропозицій, обговорено перспективні завдання щодо придбання сучасного обладнання для належного оснащення навчальних аудиторій, лекційних залів, навчально-тренувальних полігонів.

ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X