Українська версія сайту

Досвід оперативної роботи здобувачі вищої освіти передають курсантам

13-02-2015

 

Здобувачі вищої освіти Національної академії внутрішніх справ відповідно до затвердженого навчального плану проходять педагогічну (науково-дослідну) практику на кафедрі спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції.

 

Під час практики вони беруть участь в проведенні занять з курсантами інституту, передаючи досвід роботи, отриманий в оперативних підрозділах органів внутрішніх справ України. Вивчення навчальних питань за темами занять супроводжується розглядом практичних прикладів з роботи правоохоронних органів. Уміло ставляться питання щодо проблем протидії конкретним видам злочинів, а також обговорюються варіанти їх вирішення. Особлива увага звертається на дотримання законності при виконанні службових обов’язків.

 

Так, 11.02.2015 здобувачем вищої освіти Єсіковим В. В. згідно розкладу було проведено практичне заняття з курсантами 303 навчальної групи з дисципліни “Оперативно-технічне документування”. Методичну допомогу в проведенні заняття надавали начальник кафедри Дерев’янко П. В. та старший викладач кафедри Ємець О. М. Також заняття відвідав заступник начальника навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції з навчально-методичної та наукової роботи НАВС Хуторянський О. В.

 

У свою чергу здобувачі вищої освіти реалізують можливість здобуття та поглиблення навичок викладацької роботи, зокрема щодо закріплення і розширення теоретичних знань, їх практичного використання, формування професійних вмінь та навичок у реалізації загально-організаційних, дидактичних та методичних завдань навчального процесу, використання сучасних інформаційних технологій, формування висновків й пропозицій прикладного характеру з їх подальшою реалізацією в службовій діяльності та навчально-виховному процесі.

 

При підготовці фахівців для підрозділів кримінальної міліції кафедрою неухильно забезпечується виконання вимоги керівництва Національної академії внутрішніх справ та МВС України щодо практичної складової навчального процесу.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X