Українська версія сайту

ДОСВІД ПРАКТИКІВ – ОСНОВА ДЛЯ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ПРАВООХОРОНЦІВ

31-10-2016

26 жовтня  науково-педагогічними працівниками кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування інституту у поза навчальний час при проведенні факультативних занять організовано зустріч з працівниками практичних підрозділів поліції, а саме: старшим інспектором-черговим Васильківського ВП ГУНП України в Київській області Валерієм Панашенко та помічником чергового управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП України в Київській області Юрієм Петренко.

Запрошені працівники розповіли про сучасні вимоги до ведення єдиного обліку органами і підрозділами Національної поліції України заяв і повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інші події, а також здійснення відомчого контролю за його дотриманням. Окрема увага приділялась обговоренню питань, пов’язаних з реагуванням на заяви та повідомлення про вчинення злочинів, а також виїздом на місце події слідчо-оперативної групи, специфікою роботи працівників різних підрозділів при отриманні інформації про вчинення кримінального правопорушення.

Крім того, розглядались з детальним аналізом конкретні ситуації, які виникають в оперативно-службовій діяльності, а також шляхи вирішення актуальних проблем протидії злочинності в нинішніх умовах.

Такі зустрічі курсантів інституту з практичними працівниками дають можливість академії здійснювати професійну підготовку майбутніх фахівців для слідства та кримінальної поліції на високому рівні.

Кафедра спеціальної техніки

та оперативно-розшукового документування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X