Українська версія сайту

Досвід та практика невід’ємні складові освітнього процесу

12-09-2017

Науково-педагогічними працівниками кафедри забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування ННІ №1 проведено навчальний практикум за участю головного оперуповноваженого Управління організації розкриття злочинів проти особи та розшукової роботи Департаменту карного розшуку Національної поліції МВС України Володимиром Давиденком для здобувачів ступеня вищої освіти магістра.

Тема зустрічі була напрочуд цікавою та актуальною, а саме: «Особливості діяльності оперативних підрозділів при розкритті злочинів проти особи».

Завідувач кафедри Лариса Герасименко зазначила що, злочини проти особи є найнебезпечнішою категорією протиправних діянь. Аналіз криміногенної ситуації в державі свідчить, що злочини, які посягають на життя та здоров’я громадян, залишаються однією з найгостріших проблем у сфері боротьби зі злочинністю.


Під час практикуму розглянуто актуальні питання організації розкриття злочинів проти особи, методику роботи з джерелами оперативної інформації при розкритті даних злочинів, проаналізовано чинники належної ефективності протидії злочинам проти особи та напрями вдосконалення організаційних основ діяльності карного розшуку щодо розкриття злочинів цього виду.

Слухачів також зацікавила інформація щодо розроблення заходів з удосконалення розшукової роботи, підготовки управлінських рішень з проблем, які потребують комплексного підходу для їх вирішення, а саме особливостей взаємодії з правоохоронними органами іноземних держав з питань міждержавного та міжнародного розшуку. Інформація щодо елементів координації діяльності територіальних органів поліції під час розшукової роботи та надання їм при цьому практичної допомоги з розшуку підозрюваних та обвинувачених, безвісти зниклих громадян та ідентифікації невпізнаних трупів.


Зустріч відбулася в дружній та творчій атмосфері, здобувачі висловили подяку гостю за цікаву інформацію та запросили до плідної співпраці.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X