Українська версія сайту

Досвід та практика як невід’ємні складові освітнього процесу

27-02-2020

Кафедра забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування ННІ № 1 НАВС провела практичне заняття зі здобувачами ступеня вищої освіти магістра за участю начальника сектору превенції Роменського відділення поліції ГУНП в Сумській області капітана поліції Сергія Курила і старшого інспектора Управління поліції в метрополітені ГУНП у м. Києві старшого лейтенанта поліції Віталія Колеснікова.

Досвід та практика як невід’ємні складові освітнього процесу

Тема зустрічі була надзвичайно актуальною, а саме: «Порядок та особливості проведення превентивних поліцейських заходів».

Досвід та практика як невід’ємні складові освітнього процесу

Доцент кафедри Олександр Шевчук зазначив, що взаємодія поліції щодо забезпечення превентивних заходів передбачає особливу форму співпраці, взаємну допомогу й підтримку, що полягає в реалізації спільних дій, процедур, механізмів безпосередньо поліцією сумісно з іншими державними органами, установами та громадськістю з метою створення умов для проведення відповідних превентивних заходів, забезпечення максимального рівня їх ефективності та соціальної користі.

Досвід та практика як невід’ємні складові освітнього процесу

Практичні працівники проаналізували види превентивних заходів, визначені в чинному законодавстві, зокрема класифікували їх залежно від кількості та складності передбачуваних ними дій, зокрема на прості превентивні заходи й комплексні. Увагу акцентували на проблемних аспектах проведення превентивних заходів на практиці та шляхах їх вирішення.

Також обговорювали питання забезпечення публічної безпеки та порядку, міжнародний досвід у цій сфері, значення превентивно-примусових заходів у діяльності Національної поліції України.

Кафедра забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X