Українська версія сайту

Дружба - понад усе!

18-11-2014

12 листопада у Національному транспортному університеті відбулась ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Безпека дорожнього руху: правові та організаційні аспекти».

Конференцію відкрили: ректор Національного транспортного університету Дмитриченко Микола Федорович, ректор Донецького юридичного інституту Бесчастний Віктор Миколайович, експерт з регуляторної політики і підприємства Департаменту ДАІ МВС України Будник Сергій Іванович та Керівник проекту TRACECA «Безпека дорожнього  руху ІІ» Алан Росс.

Захід відбувався в рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху (2011 – 2020 роки). У цьому році програма конференції, як завжди була насиченою та цікавою. Однією з основних цілей конференції стала консолідація дій представників органів державної влади, наукових закладів, громадських організацій та засобів масової інформації щодо вирішення проблем безпеки дорожнього руху, розробка спільних проектів і пропозицій до законодавства.

Всі учасники конференції готували виступи та доповіді про актуальні проблеми забезпечення безпеки дорожнього руху, профілактику дитячого дорожнього травматизму, дотримання водіями правил дорожнього руху та інші обставини, які виникли у сучасному суспільстві у зв’язку з великим ростом на дорогах України транспортних засобів.

Науково-дослідна лабораторія Донецького юридичного інституту запросила до участі у конференції колишніх курсантів факультету Безпеки дорожнього руху цього ж інституту, а нині курсантів 311 навчальної групи Національної академії внутрішніх справ факультету підготовки фахівців підрозділів слідства  Ростислава Полякова і Ксенію Самопал.

Нам випала унікальна можливість почути актуальні проблеми, які існують у сучасному суспільстві щодо забезпечення безпеки дорожнього руху, поспілкуватись з ректором Донецького юридичного інституту та з експертом з регуляторної політики і підприємництва Департаменту ДАІ Сергієм Івановичем Будником, опинитись у незвичній, але дуже цікавій для нас обстановці. Ми дуже вдячні організаторам даного заходу, бажаємо, щоб дана конференція відбувалася щороку і стала традиційною.

Не зважаючи на важке сьогодення ми раді, що зустрічаємося і спілкуємось з нашими друзями!

Курсант 311 навчальної групи ННІПФПСКМ НАВС Ксенія Самопал

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X