Українська версія сайту

Духовний і культурний розвиток здобувачів вищої освіти ННІ № 1

08-12-2017

За ініціативи та сприяння керівництва курсу і відділу соціально-гуманітарної роботи ННІ №1 продовжується захід присвячений ознайомленню здобувачів вищої освіти інституту з історичними пам’ятками в рамках фестивалю військово-патріотичного кіно.

На цей раз у заходах приймали участь, здобувачі вищої освіти 3-го курсу ННІ № 1, які 2 грудня відвідали кінотеатр «Ліра» та переглянули документальний фільм «Позивний зеніт 3». Безпрецедентна національна прем’єра від авторів національного фільму «Воїни Духу». Режисери Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська представляють п’ять національних фільмів «Позовний зеніт» режисерів Анни Мартиненко та Тетяни Кулаковської, що являє собою обличчя передової і новітньої історії України.

У п’яти публіцистично-документальних стрічках «Позивний  Зеніт» кожен глядач впізнає «guylivingnextdoor» - свого друга, брата, батька, сина, колегу, чоловіка у маршрутці, як зазначають присутні, що справило неабияке враження й на здобувачів освіти нашого інституту.

Буря емоцій, шквал переживань та вражень залишилось у глядачів від перегляду фільму військово-патріотичного кіно.

Відпочинок виявився вдалим та повчальним. Оскільки відтворені події фільму дали можливість правоохоронцям Національної академії внутрішніх справ  краще зрозуміти не тільки самобутню сучасну історію нашого народу, а й побачити нові імена неоспіваних героїв, своєї країни.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X