Українська версія сайту

Дистанційний збір курсантського самоврядування в ZOOM

15-06-2020

Карантин – не завжди погано. Принаймні, він не заважає вирішувати важливі питання. Завдяки вимушеному обмеженню в ННІ №1 НАВС застосували нову форму проведення засідання курсантського самоврядування, яке, не дивлячись на несприятливі умови, продовжує свою діяльність.

Так 12 червня за допомогою додатку Zoom  курсанти ухвалювали  нагальні питання спільноти. Під час конференції Голова курсантського самоврядування ННІ №1 НАВС Базюк Віталій ознайомив присутніх з порядком денним. На засіданні було розглянуто низку важливих тем, пов'язаних з Днем Конституції України, проведенням бесід з курсантами щодо дотримання дисципліни за межами територіального підрозділу під час карантину.

Дистанційний збір курсантського самоврядування в ZOOM

 Також Голови самоврядування 1-го, 2-го та 3-го курсу ННІ№1 підбили підсумки волонтерського руху та виділили найактивніших учасників добровільної суспільної допомоги. Слухачі дійшли згоди, що волонтерський рух став для курсантів невичерпним джерелом набуття громадянської освіти, можливістю вчитися та сприяти розвитку солідарності в країні, можливістю реалізувати себе у служінні суспільству попри професію. Таким чином, учасники конференції закликають всіх бажаючих  приймати участь у добровільній допомозі, адже навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, країну та світ на краще!

 

ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X