Українська версія сайту

Екскурсія курсантів ННІ №1 до музею води

03-10-2016

Нарешті погода нас балує сонячними та теплими днями і всі намагаються якнайбільше насолодитись ними. Так і курсанти факультету №1 ННІ №1 вирішили провести ці сонячні  дні активно та пізнавально.

         Отож, 1 жовтня курсанти, разом з провідним фахівцем Андрієм Сівцовим, відвідали музей води, що знаходиться в мальовничому місці міста неподалік від Арки Дружби народів. Експозиція знайомить з кругообігом води в природі, при цьому їй притаманні ознаки музею, технічної виставки та аквапарку. Під час подорожі в світ води спостерігати за таненням льодовиків, виверженням гейзерів, змінювали русло річки на макеті, бавились з великими мильними бульбашками, перевіряли силу на водяному насосі, познайомились із живими рибами, японськими коропами.

Також насолоджуючись сонячним промінням компанія вирушила через Парковий міст, або як його ще називають кияни «Міст закоханих», до монументу двом закоханих з неймовірною історією кохання. Цей пам’ятник присвячений зустрічі колишніх в’язнів табору для військовополонених — українки Мокрини Юрзук та італійця Луїджі Педутто. Вони зустрілися після 60-річної розлуки у 2004 році на програмі «Жди меня».

А на завершення своєї прогулянки сфотографувались із своїми колегами у військовій парадній формі.

                                                                                    Факультет №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X