Українська версія сайту

Факультативні заняття як складова практичної спрямованості освітнього процесу

22-09-2016

З метою практичної спрямованості освітнього процесу та отримання курсантами 4-го курсу додаткових теоретичних і практичних знань та навиків з навчальної дисципліни «Оперативно-розшукова діяльність» науково-педагогічними працівниками кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування інституту постійно проводяться факультативні заняття за участю представників практичних підрозділів Національної поліції України. Такі заходи відбуваються в навчальних аудиторіях, навчальному районному відділі та на навчально-тренувальному полігоні інституту.

У цьому навчальному році завідувач кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування майор поліції Марков М.М. провів три факультативи із залученням практичних працівників, а саме: слідчого Печерського УП ГУ НП у м. Києві старшого лейтенанта поліції Телеги Сергія Валентиновича; слідчого Печерського УП ГУ НП у м. Києві старшого лейтенанта поліції Петровича Дмитро Едуардович; слідчого Оболонського УП ГУ НП у м. Києві лейтенанта поліції Анохіна Сергія Олеговича;  старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах ДКР НП України, старшого лейтенанта поліції Петінова Миколи  Миколайовича.

Проведення факультативних занять із залученням практичних працівників викликають жвавий інтерес у курсантів та бажання продовжувати заняття у такому форматі.

 

Кафедра спеціальної техніки та

оперативно-розшукового документування

ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X