Українська версія сайту

Інновації в освітньому процесі

10-02-2017

Активне застосування у правоохоронній діяльності Національної поліції України безпілотних літальних апаратів або «дронів» вимагає здійснення наукових досліджень та впровадження в освітній процес під час підготовки поліцейських.

Так 3 лютого на базі інституту за сприяння керівництва академії відбулася робоча зустріч щодо обговорення питання впровадження в освітній процес безпілотних літальних апаратів.

У заході взяли участь: науково-педагогічні працівники кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування ННІ № 1, представники відділу організації та координації освітнього процесу та запрошено голову поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Київській області Сергія Гулієва.


Сергій Гулієв зазначив що швидкий розвиток прогресу відображається і на криміногенній обстановці. Злочинці використовують сучасні технології під час скоєння злочинів, тому перед правоохоронцями стоїть задача протидії злочинності з використанням іновацій. Одним із видів протидії злочинності є безпілотні летальні апарати або «Дрони» який він і продемонстрував науково-педагогічним працівникам кафедри.

Також під час зустрічі обговорювались проблемні питання, щодо використання «Дронів» в правоохоронній діяльності, правове регулювання, тактико-технічні характеристики, досвід зарубіжних країн та інше.

По завершенню зустрічі Сергій Гулієв продемонстрував роботу «Дрона» в дії, показавши принципи його керування, тактичні дії під час польоту та здійснення фото-відео зйомки місцевості в режимі реального часу.

Під час підведення підсумків присутні висловили побажання щодо подальшої співпраці та обговорення питань впровадження безпілотних літальних апаратів під час підготовки здобувачів вищої освіти.

Кафедра спеціальної техніки

та оперативно-розшукового документування
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X