Українська версія сайту

Інструктаж перемінного складу ННІ № 1

25-07-2019

Інструктаж перемінного складу ННІ № 1

перед відбуттям у канікулярну відпустку.

 

24.07.2019 на загальних зборах курсів, за участі керівництва інституту з курсантами ННІ № 1 НАВС проведено ретельний інструктаж в ході якого особовому складу доведені вимоги ректорату щодо безумовного дотримання норм Закону України «Про Національну поліцію», Правил етичної поведінки поліцейського та Наказів НАВС, необхідності дотримання поведінки гідної здобувача ступеня вищої освіти Національної академії внутрішніх справ під час перебування у канікулярній відпустці.

Під час інструктажу директор інституту Андрій Доброскок особливу увагу звернув на відповідальне ставлення курсантів до збереження власного життя та здоров’я, дотримання правил безпечної поведінки на воді, уникнення заняття екстремальними видами спорту без належної підготовки, веденні здорового способу життя, не припустимості вживання наркотичних речовин та зловживання спиртними напоями, та зауважив на дотриманні культури спілкування, чемному ставлення до громадян та гідної поведінки в соцмережах.

Заступник директора інституту Микола Чернець підняв питання щодо транспортної дисципліни, особливо для осіб які мають посвідчення водія та користуються на праві власності або з дозволу інших осіб транспортними засобами про необхідність безумовного дотримання Правил дорожнього руху, роз’яснив тяжкість наслідків їх порушення та можливі заходи дисциплінарного впливу. Рекомендував по можливості утримуватися від керування транспортними засобами.

Нагадав щодо необхідності негайного повідомлення керівництва інституту в разі виникнення надзвичайних подій за участі особового складу. А також ознайомив особовий склад з графіками несення служби у добових нарядах, та час прибуття до інституту після завершення канікулярної відпустки

Заступник директора з навчально-методичної та наукової роботи Надія Моргун . зауважила на дотриманні заходів особистої безпеки на транспорті під час слідування до місця проведення відпустки, особливої уважності у місцях великого скупчення людей, щодо збереження службового посвідчення, безумовному дотримання встановлених правил та обмежень, щодо перетину державного кордону України. Ознайомила особовий склад з особливостями дистанційного складання підсумкового контролю, побажала всім успішного завершення навчального року, та гарного відпочинку.

ННІ № 1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X