Українська версія сайту

КАФЕДРОЮ СПЕЦІАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ ТА ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОГО ДОКУМЕНТУВАННЯ ПРОВЕДЕНЕ ЧЕРГОВЕ ВИЇЗНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ НА БАЗІ РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ГУМВС УКРАЇНИ В М. КИЄВІ

10-11-2015

Інноваційним моментом в навчальному процесі Національної академії внутрішніх справ стали виїзні практичні заняття для курсантів у районні управління ГУ МВС України в м. Києві, які дають курсантам змогу більш близько познайомитися з практичною діяльністю та втілити на практиці свої теоретичні знання. Ідею проведення таких занять досить активно запроваджує в навчальний процес кафедра спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх.

Так, 21 жовтня 2015 року під керівництвом доцента кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування підполковника міліції Шевчук Оксани Юріївни було проведено виїзне заняття з навчальною групою 408 факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції на базі Солом’янського РУ ГУ МВС України в м. Києві, де старший слідчий цього районного управління провів ознайомчу лекцію стосовно проведення негласні слідчих (розшукових) дії. При цьому наводились практичні приклади та обговорювались ситуації, які виникають під час виконання службових обов’язків.

Виїзне заняття пройшло в спокійній та злагодженій обстановці, що дало можливість курсантам пересвідчитися в отриманих ними знаннях та набути практичного досвіду.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X