Українська версія сайту

Канат в найсильніших руках!

30-09-2016

Перетягування канату справа для сильних рук та дружньої команди. Цей вид спорту включають до козацьких розваг, різних конкурсів та спартакіад. Так, до складу Спартакіади НАВС включили перетягування канату, що дало можливість найзгуртованішим та найсильнішим командам проявити себе та свою міць.

Збірна інституту в напруженій боротьбі виборола 2-ге місце, тактично поступившись, команді організаторів змагань. Хлопці з і різних курсів та факультетів, різної вікової категорії, різних за званням об’єднались в дружню та міцну команду, яка змогла гідно показати на що здатні спортсмени з інституту.

До складу збірної команди ННІ №1 увійшли наступні курсанти та слухачі: Мацюк В.В. (слухач магістратури), Руй А.В. (слухач магістратури), Макаренко В.С.(409 н.г.), Скрипка В.С.(409 н.г.), Майстренко В.О. (409 н.г.), Цілуйко В.І. (409 н.г.), Стасюк Є.Ю. (409 н.г.), Литвиненко А.Р. (204 н.г.), Литвиненко А.Р. (204 н.г.),  Якубовський С.О. (305 н.г.).

Вітаємо наших силачів із сріблом та гідною участю в змаганнях. Сподіваємось, що це не останній раз, коли богатирі інституту зможуть  знову довести свою силу, дружність та міць.

                               Кафедра вогневої та спеціальної фізичної підготовки

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X