Українська версія сайту

Катання на ковзанах – спорт, який творить чудеса

03-10-2016

За ініціативи та під керівництвом заступника начальника курсу Юрія  Коцюка курсанти 3-го курсу факультету №1 ННІ № 1 вихідні дні вирішили провести з користю та задоволенням одночасно. Вони обрали активний відпочинок, що підіймає настрій, а саме – катання на ковзанах.

Над вибором ковзанки довго не задумувались – ковзанка в ТЦ «Більшовик» є найбільшою в Києві. Катання на ковзанах відноситься до унікального виду рухової діяльності, який одночасно являє собою і спорт, і чудовий відпочинок. Взагалі, це один з найкрасивіших видів спорту. Катання має досить велику кількість переваг. По-перше, воно рівноцінне бігу. Тобто якщо ви не полюбляєте бігати, а хочете бути здоровим та струнким, можете біг замінити катанням. По-друге, цей вид спорту тренує витривалість. По-третє – покращує психологічний стан.

Окрім витривалості ми маємо змогу ще тренувати впевненість в собі, побороти свої страхи та завести нові знайомства. Також катання на ковзанах позитивно впливає на наше здоров’я. Оскільки ми постійно знаходимося в сидячому положенні, завдяки ковзанам ми можемо уникнути такої поширеної хвороби, як сколіоз.

Тому курсанти усім радять таку «міні терапію». Адже, свій вільний час можна проводити не лише за комп’ютером чи перед телевізором, а й в активному русі, що дійсно приносить користь, гарні емоції і позитивний настрій.

                                                         Факультет №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X