Українська версія сайту

Кохання – це бажання жити

14-02-2021
Під таким гаслом у ННІ № 1 пройшов тематичний вечір відпочинку для здобувачів вищої освіти інституту. Захід проведено з дотримання карантинних обмежень. Кохання – одвічна тема поезії, музики, сенс повноцінного людського життя. Тому програма культурного заходу була насичена і цікава.

Кохання – це бажання жити

Глядачі спостерігали за конкурсною програмою розважальної гри «Хто кращий» між командами дівчат та хлопців, почули пісні про кохання, посміялися з гумористичних мініатюр, подивилися запальні танці та мали змогу насолодитися видовищним вальсом у виконанні колективу художньої самодіяльності інституту.

Кохання – це бажання жити

У день закоханих хочеться сказати комусь найкращі у світі слова, зізнатися якщо не в коханні, то хоча б у приязні чи симпатії, тож цього дня в інституті працювала «Пошта кохання» - кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки, а симпатичні амурчики із задоволенням передавали їх адресатам.

Кохання – це бажання жити

Кохайте, бо як казав давньогрецький філософ Аристотель «Самому кохати краще, ніж бути коханим». Так дійсно Аристотель і правий але як зазначили виступаючі, що відчуття бути коханим не меньше приємніші ніж відчуття кохати.

Кохання – це бажання жити

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X