Українська версія сайту

Комп’ютерна програма «Навчальний ЄРДР» для ЗВО МВС України

23-10-2019

Для участі в робочій зустрічі з представниками закладів вищої освіти системи МВС України до Харківського національного університету внутрішніх справ було відряджено завідувача кафедри досудового розслідування майора поліції Юлію Сухомлин і доцента кафедри кримінального процесу підполковника поліції Оксану Мельник. Під час заходу обговорювали питання щодо поширення навчальної програми ЄРДР і набуття практичних навичок щодо користування нею.

Комп’ютерна програма «Навчальний ЄРДР» для ЗВО МВС України

У НПУ на базі ІПС «Армор» працює підсистема КК 2012, яка реалізує доступ до ЄРДР у режимі онлайн (тільки читання) для складання статистичної звітності. Здобувачі вищої освіти (насамперед курсанти) не мають доступу до системи навіть в ознайомчому форматі. З огляду на це було розроблено програмний веб-орієнтований продукт «Навчальний ЄРДР», який відтворює інтерфейс ЄРДР і надає можливість курсантам сформувати практичні навички роботи з реєстром.

Комп’ютерна програма «Навчальний ЄРДР» для ЗВО МВС України

Якщо в реальному ЄРДР передбачено лише дві ролі («слідчий», «прокурор»), то в тренувальному їх більше: «викладач» дозволяє перевірити достовірність інформації, яку надають курсанти; «адміністратор» – розподілити ролі, генерувати логіни та паролі, переглядати історію активності користувачів. Створена програма відображає реальний ЄРДР також за змістом. Водночас передбачено можливість прикріплювати в базі основні документи стосовно руху кримінального провадження.

Комп’ютерна програма «Навчальний ЄРДР» для ЗВО МВС України

Під час зустрічі було надано вичерпну інформацію про роботу навчального ЄРДР, його створення та особливості з метою поширення програми в ЗВО МВС України.

Комп’ютерна програма «Навчальний ЄРДР» для ЗВО МВС України

Учасники робочої зустрічі повправлялися в користуванні програмою. Це дало змогу оцінити високу практичну значущість програмного продукту для подальшого впровадження в освітній процес, зокрема факультативних занять у межах наукових гуртків кафедр.

Сторінка наукового гуртка кафедри кримінального процесу у мережі Facebook

Кафедра кримінального процесу, кафедра досудового розслідування ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X