Українська версія сайту

Концерт конкурсу-огляду художньої самодіяльності ННІ № 1

23-11-2017

Творчість колективу самоврядування ННІ №1 щороку вражає під час конкурс-огляду художньої самодіяльності НАВС. Незважаючи на те, що 4-й та 3-й курси навчаються на різних територіальних підрозділах, це не стало перешкодою гідного виступу. Репетиції проводились в різний час і в інших місцях, але всі ми знаємо – місце зустрічі змінити не можна. Нею стала сцена, яка змогла показати єдність курсантів.

Програма виступу включала в себе щонайрізноманітніші композиції та показові виступи. Відкрила концерт Даріна Лемак авторським віршем, приуроченим до Дня Гідності, потім у виконанні Олександри Литвинової, Ірини Дяків, Марини Король, Лілії Лук’яненко прозвучали ліричні та всім відомі пісенні композиції. Ніжні та водночас сильні тембри дівчат зачарували журі та всіх присутніх. Богдан Гречаний та Максим Нечипоренко виконали хіти гурту «Океан Ельзи» та звісно, що цим сподобались жіночій частині публіки.

Важливим є те, що до курсантів долучились студенти, а саме Анастасія Ярмоленко та Аліна Скорик з англомовними піснями. Життя – це рух, і саме танці допомагають Анастасії Шимків та Олександру Ліпку жити з натхненням кожен день. Група підтримки «Girls» показали, що таке танцювати гуртом і на що здатні дівчата нашого інституту.

Найбільш вражаючою хвилею став сміх та гумор від команди КВН «Банда з Народки», вдало жартувати зможуть не всі, а саме цим юнакам та дівчатам це стало легким завданням. Згодом настала черга 4-го курсу продовжити блискучі виступи. Розпочали запальним флешмобом «Holeoffame» та піснею «Спортзал». КВН «Хотянівські яблочкі» та монолог Люби Красносельської «Фітнес» розсмішили всіх присутніх. Ведучі концерту Вікторія Бондаренко та Віктор Лашевич, студенти 4-го курсу вправно керували заходом та майстерно своїм словом пов’язували номери виступаючих.

Фінальним акордом стала пісня у виконанні всіх учасників конкурсу. До слова були запрошені члени журі, які висловили об’єктивну точку зору, а потім за традицією зробили фото на пам’ять про найкращі роки курсантського життя.

Особовий склад ННІ №1 навчає майбутніх працівників досудового розслідування та кримінальної поліції, а також виховує веселих, кмітливих, талановитих особистостей. Ми вдячні кожному, хто приклав зусилля для організації та проведення концерту. Емоції та пам’ять, котрі залишаться з нами, назавжди варті багатьох речей. Далі будуть тільки кращі пісні, танці, жарти, головне мати жагу до сцени, натхнення та творчу наснагу.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X