Українська версія сайту

Міс інституту 2015

25-03-2015

Під формою чарівність не сховати.

 

25.03.2015 року відбулася найяскравіша подія весни в стінах навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції «Міс Інститут 2015»

Конкурс краси –це самі красиві дівчата, самі щирі посмішки і багато-багато позитива та неймовірні емоції.

Чарівні, тендітні, яскраві дівчата-правоохоронці підірвали зал своєю красою, грацією, енергією, драйвом. Вони з неабиякою креативністю підішли до кожного конкурсу, який постав перед ними.

Було важко підібрати слова щоб виразити всі емоції які ми отримали від першого приголомшеного дефіле в парадній міліцейській формі, яка неабияк пасувала нашим дівчатам і ми вкотре переконались, що наші дівчата – НАЙКРАЩІ!

Перший конкурс мав назву «Внутрішня справа за номером будьмо знайомі». Він познайомив нас з нашими красунями по-ближче. Ми переглядали найрізноманітніші відео презентації, де дівчата показали себе з різних сторін.

Танець, пісня, акторська майстерність – найголовніший кін, на якому проїхали наші конкурсантки вперед і показали найяскравіший свій талант, затамувавши подих всіх присутніх.

Проводячи соцопитування серед дівчат, ми виявили, що 99% з них вважає, що найголовніша проблема в їхньому житті, це те,що їм завжди немає що одягнути, а рішення цьому може бути тільки добре спакований гаманець, адже, як вони заявили «Шопінг нині дорого обходиться».

Та наші конкурсантки поклали цьому край і вразили всіх дівчат і хлопців своїми сукнями, які власноруч зробили з дешевих матеріалів. Деяким ,навіть, здалося, що вони на тижні моди, а не на конкурсі краси, і вважають що ніякі Гучі та Армані не зрівняються з сукнями, які нам продемонстрували наші дівчатка!

І ось, найромантичнішою миттю нашого вечора, яку ми чекали від самого початку стало  дефіле у вечірніх сукнях. Ми змогли налюбуватися всією жіночністю наших красунь, їхньою ходою та вмінням подати себе елегантно.

Та не тільки краса побавила наше око і дала нам кінцевий результат,а і їхні погляди на різні життєві ситуації, їх думки стосовно навколишнього, їх почуття та відношення до різних подій. Дані відповіді конкурсантками нас вразили і ми остаточно впевнились, що вони в нас не тільки красиві, а й з глибоким внутрішнім світом.

Близько двох годин нас переповняли емоції, зал підтримував своїх фавориток, не жаліючи своїх долонь, і нарешті ми дочекалися імя переможниці, ім’я дівчини яке ввійде в історію нашого інституту і нею стала курсантка 2-го курсу факультету кримінальної міліції Добролежа Анастасія, яка отримала титул «Міс Інституту 2015». Зал просто шаленів від її виступів, курсанти підтримували свою фаворитку та вручили їй титул «Міс Глядацьких симпатій». На цьому нагороди  не завершились. За тиждень до конкурсу було розпочато інтернет-голосування, яке мало визначити «Міс Фото 2015», та за результатами підрахунку голосів перемога дісталась Анастасії Добролежі.

Наступні номінації було визначено таким чином:

- Титул І Віце Міс отримала курсант 2-го курсу ФПФПС Фіщук Ліана;

- Титул ІІ Віце Міс отримала курсант 2-го курсу ФПФПС Жельман Вікторія;

- Титул «Міс Оригінальність» отримала курсант 3-го курсу ФПФПС Червінська Софія;

- Титул «Міс Артистичність» отримала слухач магістратури ФПФПС Шевченко Олена;

-Титул «Міс Чарівність» отримала курсант 2-го курсу ФПФПС Маслей Марина;

Отже ми  дякуємо всім хто був присутній на самому яскравому заходу цієї весни, а також дівчатам за їх участь у конкурсі «Міс інституту 2015», та бажаємо успіху у подальшій боротьбі за титул «Міс Академія2015».

Актив курсантського самоврядування

Куценко Олена

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X